The world as seen through dreams
Dreams in the category Online events
December 1st, 2004

Remote Viewing Challenge - December

Post by posted in Online events, Harry Bosma

Groninger museum

Test je droomvaardigheden in de Remote Viewing Uitdaging van zaterdag 4 december. Tijd in Nederland is 21.00 's avonds. Iemand zal op een bepaalde lokatie ergens ter wereld zijn. De uitdaging aan jouw is om te schetsen en/of beschrijven waar die persoon zich bevindt. Ja mag dit doen via een droom achteraf, maar ook via een Remote Viewing overdag op het tijdstip zelf.

Nederlanders mogen eventueel hun resultaten in het Nederlands insturen. Meer informatie is beschikbaar op het Bulletin Board van de IASD. Veel succes iedereen!

Overigens, de foto links is van het Groninger museum, de target van november. De beste viewing werd op bondige wijze gegeven door Sherri: Object - Paintings, Building - Museum, Site - Exibit.

November 1st, 2004

Remote Viewing Challenge - November

Post by posted in Online events, Harry Bosma

remote viewing

Test je droomvaardigheden in de Remote Viewing Uitdaging van zaterdag 6 november. Tijd in Nederland is 10.15 's ochtends. Iemand zal op een bepaalde lokatie ergens ter wereld zijn. De uitdaging aan jouw is om te schetsen en/of beschrijven waar die persoon zich bevindt. Ja mag dit doen via een droom achteraf, maar ook via een Remote Viewing overdag op het tijdstip zelf.

Nederlanders mogen eventueel hun resultaten in het Nederlands insturen. Meer informatie is beschikbaar op het Bulletin Board van de IASD. Veel succes iedereen!

remote viewing

De beste manier om te beginnen - zo dacht ik - is om eerst de website neer te zetten en daarna anderen uit te nodigen. Het is gek, maar bijna alle uitgenodigde Europese droomwerkers gaan op een verre reis, zijn op een verre reis, of zijn net teruggekomen. Ik vrees dat ik hier nog een anderhalve week in mijn eentje aan het praten ben.

Hier is een vroege aankondiging. Volgende maand, na een onderbreking van twee maanden, gaat de Remote Viewing Uitdaging weer verder. Het is makkelijker dan je zou denken, De resultaten tot nu toe zijn opmerkelijk. Ik weet dat je dit zelf eens wilt gaan proberen. Verwacht binnenkort meer details op deze plaats.

October 12th, 2004

Lucide Droom Uitdaging

dream lotus

Helaas weer in het Engels, maar er is een interessante uitdaging aan bewuste dromers in het laatste nummer van de Lucid Dream Exchange. De opdracht is om te dromen van je ideale zelf in een parallel universum.

Kun je een beetje Engels lezen, dan moet je dit magazine zeker een kans geven. Je moet wel even je emailadres opgeven, maar dat is het zeker waard. Download je eigen kopie voor details, en ik wens je veel plezier met de uitdaging!