The world as seen through dreams
Dreams in the category Missie
December 20th, 2004

Dromers zoeken dromers

Post by posted in Missie, Harry Bosma

Jouw bericht hier!

Het blijkt dat zowel in Nederland als Duitsland dromers op zoek zijn naar andere dromers. Mocht je hier een oproep willen doen, dan kan dat. Vul even het speciale contactformulier in (zie ook rechtsboven onder meedoen), dan zet ik je bericht hier gewoon tussen.

November 17th, 2004

Aziatisch blog binnenkort

Post by posted in Missie, Harry Bosma

chain reaction

Welkom Agnes, welkom Azië! Er wordt momenteel een Aziatische editie van Dreamers United opgestart. Er schijnt een enorme interesse in dromen te zijn in Azië, maar - om uit een email van Agnes te citeren - “we kijken op een andere manier naar dromen, ik bedoel we stellen geen existentiele vragen over dromen“. Zelf wil ik juist benadrukken dat dromen veel meer zijn dan beelden die interpretatie nodig hebben, maar ik neem aan dat interpretatie voorlopig de belangrijkste invalshoek van het Aziatische blog zal zijn.

Ik ken Agnes van de Psi Angels en ik ben blij dat ze een eigen editie van de Psi Angels begint. Ik verwacht dat dit erg interessant kan worden.

November 5th, 2004

Contactformulier

Post by posted in Missie, Harry Bosma

droom mobieltje

Langzaam aan krijgt deze web log vorm. Ik heb een contactformulier gemaakt, gelinkt als iets te melden? onder het anders kopje van de links. In een wereld zonder spammers zou ik je natuurlijk gewoon mijn emailadres geven.

Dreamers United staat open voor alle bijdragen die te maken hebben met de missie. Er staan enkele suggesties op het formulier. Als je iets op het blog wil zetten, laat me het weten. Ik kan het er voor je opzetten, of kan ook je registratie opwaarderen.

October 20th, 2004

Missiepuzzle

Post by posted in Missie, Harry Bosma

mission puzzle

Regelmatig krijg ik de vraag “vertel wat meer over Dreamers United”. Meer?

Ik zou graag zien dat dromen een gangbare activiteit wordt. Zo, ik het is eruit. Kan niet, zullen sommigen zeggen, maar laten we aannemen dat het wel kan. Er is een constante stroom van boeken over dromen. Die boeken worden verkocht, dus blijkbaar is er belangstelling voor dromen. Afgezien nog van het feit dat iedereen droomt, maar weinigen weten wat ermee te doen.

Dreamers United begon met een meer bescheiden missie om dromers bij elkaar te brengen. Dat zal een eerste stap zijn, maar misschien is het inderdaad beter om direct te zeggen wat Dreamers United echt zou kunnen doen.

remote viewing

De beste manier om te beginnen - zo dacht ik - is om eerst de website neer te zetten en daarna anderen uit te nodigen. Het is gek, maar bijna alle uitgenodigde Europese droomwerkers gaan op een verre reis, zijn op een verre reis, of zijn net teruggekomen. Ik vrees dat ik hier nog een anderhalve week in mijn eentje aan het praten ben.

Hier is een vroege aankondiging. Volgende maand, na een onderbreking van twee maanden, gaat de Remote Viewing Uitdaging weer verder. Het is makkelijker dan je zou denken, De resultaten tot nu toe zijn opmerkelijk. Ik weet dat je dit zelf eens wilt gaan proberen. Verwacht binnenkort meer details op deze plaats.

October 3rd, 2004

Ontmoet andere dromers

Post by posted in Missie, Harry Bosma

meeting

Een website genaamd Meetup (sorry, Engelstalig) maakt het makkelijk om ontmoetingen te regelen. Ik heb een groep opgezet voor de stad Groningen, met een maandelijkse ontmoeting op de eerste woensdag van de maand.

Nou hoop ik natuurlijk wel op meer mensen!

Mocht de afstand te groot zijn, dan roep ik je op om in je eigen stad een groep te starten. Het is natuurlijk ook mogelijk om eens een bijeenkomst in het weekend te proberen. Dat maakt het makkelijker voor mensen die wat verder weg wonen.

September 28th, 2004

De Missie

Post by posted in Missie, Harry Bosma

mission boat

Dreamers United wil dromers bij elkaar brengen. Ik weet dat er veel mensen geïnteresserd zijn in dromen. Toch vinden of ontmoeten ze elkaar maar zelden.

Internationaal ken ik veel dromers vooral in landen waar ze Engels spreken. Gek genoeg ken ik weinig mensen in Europa. Waarschijnlijk hebben andere mensen in Europa dat zelfde gevoel.

Vandaar dat Dreamers United dromers bij elkaar wil brengen, vooral in Europa en in andere delen van de wereld die wat vergeten lijken.