Snakes

In de beginjaren van het internet maakte ik de Healing Dreams website, waar ik vertelde over mijn ziekte en mijn dromen De website is al een tijd niet meer bijgewerkt. Mijn gezondheid is wat verbeterd, en als reflectie daarvan ben ik overgegaan naar een nieuwe website genaamd Alquinte. De interesse is echter gebleven.

Ik zou graag willen weten hoe dromen kunnen helpen met fysieke problemen. Volgens sommige mensen is al het droomwerk helend, al was het maar in de psychologische zin. Dat is leuk, maar op welk moment worden dromen ook fysiek helend? Er bestaan voorbeelden van fysiek helende dromen, maar dan gaat het meestal om tamelijk onschuldige kwaaltjes. Zelf heb ik een chronische en sterk beperkende ziekte gehad - met nog een stukje weg af te leggen, dus ben ik vooral geinteresseerd in de helende mogelijkheden voor serieuze ziekten.

Ik zat er al wat tegen aan te hikken. Siggi (een van de vertalers) vond het eigenlijk wel logisch om op je eigen blog ook iets met je eigen interesses te doen. Meer later. :-)